ONS TEAM

Een team van drie enthousiaste collega’s, die hun krachten bundelen om met deskundige, maar ‘no-nonsense’ aanpak een comfortabele huisvestingsmatch tussen huurder en verhuurder tot stand te brengen. Rina en Zoë hebben ervaring opgedaan bij Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, Koen bij The Key.. Rina en Koen richten zich gezamenlijk op verhuur en verkoop van kantoor-, bedrijfs-, en winkelruimten. Zoë heeft haar focus op de verhuur van kantoorruimten binnen flexwerkconcepten en (online) marketing. Samen, een dynamisch trio.

 

Zoe Fliervoet

Workspaces · Marketing

06 13 59 78 25

zoe@thekey.nl

Eindhovenaar die haar spullen heeft gepakt richting België. Impulsief. A-sportief. Zit liever op het terras met een glas wijn. Huishouden is niet voor haar weggelegd. Houdt van stedentripjes en alle andere tripjes die er zijn. Doet haar best om het duffe imago van de bedrijfsmakelaardij op te poetsen.

Rina Hooft

Office · Industrial · Retail

06 42 61 90 60

rina@thekey.nl

Geen ochtendmens. All-in or all out. Amateurchef in het weekend. Kan niet met elektronica omgaan.

Mensen mens. Catlady. Controlfreak & cleanfreak. Aziatische afkomst in hart en nieren, eet het liefst iedere dag noodlesoep als lunch. Besteld haar koffie zoals ze zelf is, een tikkeltje ingewikkeld maar wel zoet #decaflattemacchiato,vegan melk  & caramelsiroop.


Koen van den Biggelaar

Junior bedrijfsmakelaar

06 46 06 57 66

koen@thekey.nl

Geboren en getogen Eindhovenaar. Kort een uitstapje gemaakt naar Breda en het verre oosten maar kon de Lichtstad toch niet missen. Natuurlijk fan van PSV. Met veel plezier werkzaam bij The Key als junior bedrijfsmakelaar. Kan dag en nacht gebeld worden voor al uw vastgoedvraagstukken.