Willemstraat 1L | Eindhoven

KENMERKEN

Status

Beschikbaar

Adres

Willemstraat 1L

Plaats

Eindhoven

Aanvaarding

in overleg

Huurprijs

€ 150,-

Kantoor oppervlakte

209 m2

Werkplekken

op aanvraag

Brochure

FOTO'SOMSCHRIJVING OBJECT

Willemstraat 1L te Eindhoven

Een unieke centrum kantoorlocatie met parkeerplaatsen huren?, dan is dit het kantoor dat u zoekt!
Aan de Willemstraat is een prachtig gebouw uit 1938 gelegen waarbij de karakteristieke gevel gedeeltelijk behouden is en de inpandige kantoorruimten volledig gemoderniseerd zijn.
De ligging is zeer gunstig, de bushalte is direct voor de deur gelegen en het CS Eindhoven is op 5 minuten loopafstand gelegen.
EHVEN biedt totaal ruim 1900 m² kantoorruimte verdeeld over meerdere kantoorunits. Er is één kantoorunit beschikbaar, 1L (209 m²).
In het pand is bar bistro NEXTdoor geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Ook u en uw gasten worden tot in uw eigen kantoor op uw wenken bediend zodat optimale gastvrijheid is gegarandeerd.
De inrichting is grotendeels ontworpen door Bob Copray, Eindhovens meest bekende interieurdesigner. Exclusief, puur, stoer, stijlvol en warm. De eigen kantoorruimten kunnen naar eigen smaak ingericht worden in overleg met eigenaar.

Nieuwsgierig?

Wij nodigen u graag uit om de ruimten te bezichtigen!

Er is één zelfstandige kantoorruimte voor verhuur beschikbaar gesteld. Het opleveringsniveau is naar wens aan te passen in overleg met Verhuurder. Zie toelichting voorzieningen.

verdieping omschrijving metrage
2e verdieping Kantoorruimte – 1L ca. 209 m² VVO

Parkeren
Direct naast het gebouw zijn parkeerplaatsen te huur (24/7 beschikbaar) voor € 125,00 per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met btw en exclusief 5% administratiekosten.

Beschikbaarheid
De beschikbaarheid van de ruimte in overleg nader te bepalen, doch over het algemeen op kort termijn te aanvaarden.

Huurprijs kantoorruimte
€ 150,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Vaste servicekosten:
€ 14,25 per m² per jaar te vermeerderen met btw. Bij interesse zenden wij u serviceposten specificatie toe ter toelichting.
 
Energieverbruik:
Iedere unit is voorzien van zelfstandige gas, water en elektrameters. Huurder sluit zelfstandig leveringsovereenkomsten af met nutsbedrijven. Het verbruik van de energie worden rechtstreeks door de nutsbedrijven in rekening gebracht bij de Huurder zonder tussenkomst van Verhuurder.

Huurtermijn
Huurtermijn 5 jaar en telkens met 5 jaar te verlengen.

Voorzieningen

Verhuurder staat open om specifieke indelingswensen en eisen te bespreken met u.
Onderstaand (basis) opleveringsniveau is reeds aanwezig;
– zelfstandige unitafscheiding (eigen entree en bijbehorende brandwerende pui met brandwerende dubbele toegangsdeuren, voorzien van centraal elektronisch toegangscontrolesysteem) met eigen deurcilinders;
– daglichttoetreding middels dubbel glas raamkozijnen vanaf Kleine Berg zijde;
– unit 1L heeft een splitlevelverdieping aan de straatzijde (Kleine Berg). eigen pantry met boven- en onderkasten, koelkast en vaatwasser en wasbak met kraan;
– twee (eenmaal dames, eenmaal heren) betegelde toiletten inclusief wasfontein;
– beide units zijn toegankelijk middels zakelijke entree, eveneens ook in verbinding met NEXTdoor (horeca) indien gewenst.

KAART