Tarasconweg 2 | Eindhoven

KENMERKEN

Status

Beschikbaar

Adres

Tarasconweg 2

Plaats

Eindhoven

Aanvaarding

in overleg

Huurprijs

€ 200,-

Kantoor oppervlakte

250 m2

Werkplekken

op aanvraag

Brochure

FOTO'S


OMSCHRIJVING OBJECT

FLEXIZONE
“Flexizone biedt kantoor,- werk,- en opslagruimte aan creatieve bedrijven. De diversiteit aan bedrijven bij Flexizone zorgt voor een dynamische werkomgeving waar members kennis met elkaar delen en hun business versterken. Of je nu meubelmaker, architect of webshop eigenaar bent, bij Flexizone vind je een ruimte die bij je past. Een werkruimte huren doe je zonder poes pas en kan altijd flexibel.

PARKEREN
Je vindt Flexizone niet in het centrum, maar op industriële gebieden aan de rand van de stad. Daar kiezen we bewust voor. Want zo blijft onze service betaalbaar en het gebouw bereikbaar. Parkeren, laden en lossen? Bij Flexizone is het geen probleem.

SPACE
Een volledig ingericht kantoor waar je meteen kunt starten met je bizz vanaf €350,- per maand.

STUDIO
Een maakruimte om te gebruiken naar eigen invulling vanaf €425,- per maand.

STOCK
Opslagruimte huren voor je (tijdelijke) voorraad €200,- per maand.

Prijzen zijn exclusief de geldende btw.

RUIMTE OM TE ONDERNEMEN
Flexizone houdt rekening met de wensen van creatieve ondernemers. Dus bieden we betaalbare ruimtes met verschillende functies: een kantoor met glasvezel, maar ook opslagruimtes of een werkplaats. Die mix van werkruimtes blijkt een perfecte oplossing voor veel ondernemers.

COMMUNITY
Bij Flexizone vinden onze members een creatieve, informele werkomgeving. De ondernemers vormen samen ook een community. Ze helpen elkaar, geven feedback, er ontstaat onderlinge kruisbestuiving en is een gevoel van saamhorigheid. Bij Flexizone wordt het werk alleen maar beter.

KAART