Stratumseind 32 | Eindhoven

KENMERKEN

Status

Beschikbaar

Adres

Stratumseind 32

Plaats

Eindhoven

Aanvaarding

in overleg

Huurprijs

Werkplekken

op aanvraag

Brochure

Geen brochure beschikbaar

FOTO'S
OMSCHRIJVING OBJECT

STADSKAMERS biedt je de leukste en tofste vergaderlocaties van Eindhoven.
Zoeken naar mooie, bijzondere locaties in hartje Eindhoven heb ik altijd lastig gevonden. Mooie locaties waren er wel maar vaak met veel voorwaarden en weinig mogelijkheden voor eigen inbreng. Wanneer je een ruimte zoekt voor een vergadering, workshop of welke gelegenheid dan ook zijn de mogelijkheden om juiste sfeer neer te zetten en de vrijheid om jouw eigen wensen uit te werken extra waardevol.
Vanuit die gedachten zijn wij begonnen met STADSKAMERS. Waarbij het eerst vooral ging om het creëren van de locaties willen wij er nu voor gaan zorgen dat iedereen weet waar wij als nieuwe locatie verhuurbedrijf voor staan.
Of het nu gaat om een vergadering of borrel daarvan vinden wij dat die moet weerspiegelingen waar jij als bedrijf voor staat. Wij proberen met onze mooie locaties, sfeervolle inrichting en een beetje humor een andere draai te geven aan het hedendaagse vergaderen. Daarbij is het dus mogelijk ALLES door ons te laten verzorgen MAAR als huurder mag je ook geheel je eigen draai geven.

STADSKAMERS biedt inspirerende ruimtes in het hart van de stad Eindhoven in een stedelijke omgeving. Compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Onze vergaderruimtes worden gekenmerkt door een huiselijke sfeer waar mensen zich direct thuis zullen voelen. De ruimte waarin een bijeenkomst zich afspeelt is van grote invloed op het creatieve denkproces. Ons aanbod bestaat onder meer uit een oud schilders atelier, de Bieb op de eerste verdieping van een voormalig gerechtsgebouw en een locatie in een van de mooiste panden van de stad, Dommelhof
INSPIRERENDE VERGADERRUIMTES IN HARTJE EINDHOVEN
Soms moet je even weg uit je alledaagse routine of je hebt behoefte aan wat speelruimte. Soms moet je direct een goede indruk maken. De juiste vergaderruimte maakt dan het verschil.
Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is. Bij STADSKAMERS is alles mogelijk. Van brainstormen in de Bieb tot vergaderen in een schitterend statig pand, onze locatie Dommelhof. Voor ieder type bijeenkomst hebben wij de ideale locatie. Desgewenst verzorgen wij catering op maat en leveren we alle benodigde productionele diensten. Onze inspirerende vergaderruimtes in Eindhoven garanderen altijd het maximale resultaat uit jouw bijeenkomst.
Alle ruimte voor je brainstorm, borrel, workshop, vergadering of heidag.
Midden in de stad vind je drie unieke locaties met elk een eigen karakter: de STADSKAMERS. Je haalt er je hart op en werkt er aan zaken die er voor jou toe doen.
De STADSKAMERS zijn bijzonder doordat ze allen op loopafstand van elkaar gelegen zijn, daarmee is vergaderen met meerdere groepen mogelijk. Maar denk ook aan teambuilding, presentatie locatie, lezing of andere activiteit. Zo bieden wij de optie om een lange dag-sessie, of gewoon een interessante inspiratievolle dag te verdelen over meerdere vergaderplekken. De verbindingsroutes maken een leuke wandeling door het hart van de stad.

De BIEB is gevestigd in een van de voornaamste en oudste gebouwen van de stad Eindhoven en het heeft dan ook de status van rijksmonument. Voorheen ooit begonnen als
herberg, via gevangenis, gerechtsgebouw uiteindelijk geworden tot wat het nu is: een prachtige mix van horeca, culturele activiteiten en kantoorruimten.
De sfeervolle ruimte van 70 m2 verdeeld over drie geschakelde ruimtes, is ook te gebruiken als trainingsruimte. Dit, in combinatie met de stijlvolle huiselijke inrichting, eigen bar creëert de BIEB de perfecte omgeving voor een creatieve en inspirerende sessies zoals break-out sessies, vergaderingen trainingsdagen, workshops en heidagen

Prijzen en faciliteiten
? Stratumseind 32 eerste verdieping
? Max. 20 personen
? Ook ’s avonds te huur
? Wifi, beamer, whiteboard, flipovers, post-its etc.
? Parkeergelegenheid: Q-Park heuvelgalerij of Stadshuisplein
? Catering regelen we met liefde van lunch, borrel en diner
? Centraal Station is op loopafstand

Prijzen
? 247 euro voor een halve dag (4 uur)
? 494 euro voor een hele dag (8 uur)
? Avondprijs: 62 euro per uur (vanaf 18.30 tot uiterlijk 22.30)

KAART