Parklaan 54a | Eindhoven

KENMERKEN

Status

Beschikbaar

Adres

Parklaan 54a

Plaats

Eindhoven

Aanvaarding

in overleg

Huurprijs

Kantoor oppervlakte

92 m2

Werkplekken

op aanvraag

Brochure

Geen brochure beschikbaar

FOTO'S


OMSCHRIJVING OBJECT

Uniek gelegen en zeer representatieve kantoorruimte(n) op een gunstige locatie met eigen parkeerplaatsen nabij Eindhoven Centrum!

OMGEVINGSFACTOREN
De lommerrijke Parklaan geldt als de meest exclusieve kantoorlocatie van Eindhoven in het klassieke segment. Onderhavige villa is gesitueerd in ‘het villapark’ bij de splitsing met de Nachtegaallaan hetgeen als meest prestigieuze deel van de Parklaan geldt. De prestigieuze wijk ‘De Laak’ is oorspronkelijk ontstaan vanuit luxe woningbouw voor hoger Philips-personeel. De omgeving kenmerkt zich door de ruime opzet met schitterende groene lanen waaraan vooroorlogse woonhuizen in het dure segment. Hoofdzakelijk aan de Parklaan zijn diverse objecten vanuit het verleden ook aangewezen om te worden aangewend voor kantoordoeleinden. Dankzij de prachtige situering, magnifieke uitstraling en allure geniet de Parklaan een ongekende aantrekkingskracht op met name zakelijke en financiële dienstverleners in het hoge segment, zoals banken, notariaat en advocatuur. Aan de Parklaan zijn o.a. gevestigd F. Van Lanschot Bankiers, Interfood, SliepenbeekVanCoolwijk familierechtadvocaten, Bank Insinger de Beaufort, FGH Bank en ABN AMRO MeesPierson Private Banking.

BEREIKBAARHEID
Het kantoor is zeer goed bereikbaar via de rondweg rondom Eindhoven-centrum welke doorgaand verkeer naar het snelwegennet en de regio leidt. De Parklaan biedt vrijwel direct aansluiting op de rondweg. Het stadscentrum met het kernwinkelgebied, alsmede het NS Centraal Station en busstation Neckerspoel zijn op circa tien minuten loopafstand gelegen, waardoor de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend te noemen is.

OBJECT
Naast een riante locatie is het representatieve gebouw voorzien van een ruime ontvangsthal, meerdere spreek-, vergader-, presentatieruimten en representatieve zithoeken voor informeel gebruik. Er zijn drie verdiepingen, zijnde het souterrain, de begane grond en de 1e verdieping. Per verdieping is er een pantryruimte, printfaciliteit en sanitaire groep beschikbaar. Huurders maken gezamenlijk gebruik van deze faciliteiten met inachtneming van fair use policy. Dit zeer complete kantoorconcept beschikt tevens ook nog over een eigen park!

PARKEREN
Het object beschikt over 44 aangelegde parkeerplaatsen gelegen op het ruime eigen parkeerterrein aan de zijde van de Fuutlaan. Voor bezoekers zijn de parkeerplaatsen aan de westzijde van het perceel gereserveerd die direct vanaf de entree zichtbaar zijn.

OPLEVERINGSNIVEAU
• fraaie gezamenlijke entree en met tourniquette toegang;
• representatieve ontvangsthal;
• strak witte systeemplafonds met geluidsschotten;
• strakke stucwerk wanden;
• spotverlichting;
• grote raampartijen op alle verdiepingen;
• betonlook gietvloer in afwisseling met tapijtbeklede trappen;
• alarminstallatie met toegang middels persoonlijke toegangsmagneet.

HUURGEGEVENS
Huurprijs en voorwaarden
Het betreft een huurprijs op aanvraag gezien Interesting Office een op maat gemaakte offerte aanlevert. Na bezichtiging voorzien wij u graag van deze offerte.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Aanvaarding
Aanvaarding per direct.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

KAART