Luchthavenweg 81 | Eindhoven

KENMERKEN

Status

Beschikbaar

Adres

Luchthavenweg 81

Plaats

Eindhoven

Aanvaarding

in overleg

Huurprijs

€ 135,-

Kantoor oppervlakte

150 m2

Werkplekken

op aanvraag

Brochure

FOTO'SOMSCHRIJVING OBJECT

Het kantoorgebouw Bond Eindhoven is gelegen op het bedrijventerrein Eindhoven Airport, op enkele minuten loopafstand van het vliegveld. Bedrijventerrein Eindhoven Airport is volop in ontwikkeling en verbindt verschillende sectoren, bedrijven en ambities met elkaar.

Bond Concepts is sinds begin 2019 eigenaar van kantoorverzamelgebouw Bond Eindhoven en biedt een uniek concept voor werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving. Bond Eindhoven beschikt over kantoorruimtes, flexplekken en verschillende vergaderruimtes. Het Bond Lunchcafé is een ontmoetingsplek voor een zakelijke afspraak met een kop koffie en/of een lunch met tevens een buitenterras.

Het kantoorgebouw bestaat uit vier bouwdelen en ondervindt op dit moment een upgrade, zowel interieur als exterieur. Hierbij worden ook de gedeelde faciliteiten geoptimaliseerd. Na gereedkomen van de upgradingswerkzaamheden zal het kantoorgebouw beschikken over een vernieuwde entree en vernieuwde receptie met hostess(es), een coffeebar en uitgebreide (flex)werkplekken en vergaderruimtes. Zie hiervoor tevens de sfeerimpressies.
Bond Eindhoven is een kantoorverzamelgebouw met een uniek concept voor werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving. Bond Eindhoven beschikt over mooie kantoorruimtes, flexplekken en verschillende vergaderruimtes. In het Bond Lunchcafé kunt u heerlijk lunchen en bij mooi weer kunt u gebruik maken van het buitenterras.

Bond Eindhoven ligt dicht bij de afslag A2/N2 (afslag Eindhoven Airport). We beschikken over een eigen parkeerterrein en uw klanten mogen hier uiteraard kosteloos parkeren. In een straal van 200 meter is er een bushalte en het vliegveld aanwezig. Kortom Bond Eindhoven heeft alle faciliteiten in huis en is de ideale werkplek voor ondernemers.

FACILITEITEN & BESCHIKBARE RUIMTES
Faciliteiten
Bond Eindhoven beschikt over een centrale entree met zitgelegenheden en een ruim opgezette ruimte om elkaar te treffen. Via Bond Concepts kunnen flexibel vergaderruimtes en vergaderfaciliteiten worden afgenomen. Bond Lunchcafé is op een centrale plek in het kantoorgebouw gevestigd en beschikt over een buitenterras. In het gebouw is ook een fitnessruimte aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
Door de ligging nabij Eindhoven Airport is het kantoorgebouw vanuit diverse richtingen uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Het kantoorgebouw is via de A2 op korte afstand te bereiken. Via de afslag 29 op de A2 leidt een goede verbindingsweg naar de Luchthavenweg.

Openbaar vervoer
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Vanaf het Centraal Station rijden er rechtstreeks bussen naar Eindhoven Airport en Flight Forum. Diverse bushaltes zijn gelegen op ca. 350 meter van het kantoorgebouw.

Parkeren
Op het bijbehorende eigen parkeerterrein zijn ca. 458 parkeerplaatsen met een parkeernorm van ca. 1:39.

Eindhoven Airport
Eindhoven Airport ligt op 450 meter afstand van het kantoorgebouw en is te voet binnen 5 minuten te bereiken.

KAART