Frederiklaan 10e | Eindhoven

KENMERKEN

Status

Beschikbaar

Adres

Frederiklaan 10e

Plaats

Eindhoven

Aanvaarding

in overleg

Huurprijs

Werkplekken

op aanvraag

Brochure

Geen brochure beschikbaar

FOTO'S
OMSCHRIJVING OBJECT

Kick Box
De Kick Box, een schitterende, unieke en inspirerende vergaderlocatie in het Philips Stadion. De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. In een ruimte die je energie geeft en evengoed van alle praktische gemakken is voorzien. Vergaderen op topniveau in het Philips Stadion geeft nét dat tikkeltje extra beleving. Met uitzicht op het veld ervaar je de bijzondere sfeer van het stadion, waar topprestaties worden geleverd. Koffie&thee is inclusief en voor andere wensen kan gezorgd worden.

Wat te doen bij aankomst?
Je vindt de Kick Box aan de Frederiklaan 10e in het Philips Stadion. Ingang 3 aan de westkant van het stadion. Parkeren kan in de parkeergarage of op P West. Svp melden bij Kick Offices B.G. ingang 3

Parkeergelegenheid
In de parkeergarage PHILIPS Stadion is voldoende parkeergelegenheid waar tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden. Parking You is de beheerder van de parkeergarage. De tarieven voor P West (is parkeergelegenheid op maaiveld aan de westzijde van het Philips Stadion) zijn gelijk aan de tarieven in de parkeergarage.

Beschrijving
High end meetingruimte op een toplocatie met zicht op het veld. In de standaard opstelling geschikt voor 14 personen om een vergadertafel, uit te breiden tot 34 personen in theater opstelling. Er is een grote smart TV aanwezig en indien nodig beamer & beamerscherm.

Prijs informatie
Uur € 75,00
Ochtend (08:00 – 12:00) € 250,00
Middag (12:00 – 16:00) € 250,00
Avond (16:00 – 20:00) € 250,00
Dag € 375,00

Openingstijden
Maandag – Vrijdag 08:30 – 20:00
Zaterdag – Zondag gesloten

KAART