Freddy van Riemsdijkweg 4 | Eindhoven

KENMERKEN

Status

Beschikbaar

Adres

Freddy van Riemsdijkweg 4

Plaats

Eindhoven

Aanvaarding

in overleg

Huurprijs

Kantoor oppervlakte

70 m2

Werkplekken

op aanvraag

Brochure

FOTO'S
OMSCHRIJVING OBJECT

OMSCHRIJVING
Het object bestaat uit meerdere kantoorvleugels waarvan twee vleugels zijn ingedeeld ten behoeve van flexibele kantoorkamers vanaf ca. 20 m². Door de veelzijdigheid in de metrage van de zelfstandige kantoorvleugels zijn de doorgroeimogelijkheden zeer goed te benoemen. De beschikbare zelfstandige kantoorvleugels zijn gelegen op de 2e verdieping (ca. 140m²) en op de 3e verdieping (ca. 261 m²).

AANVAARDING
Per direct

PARKEREN
Het gebouw beschikt over een groot eigen parkeerterrein, deels (bezoekers)plaatsen aan de voorzijde en grotendeels op het achterterrein. Er zijn naar rato van de gehuurde metrage parkeerplaatsen beschikbaar voor alle huurders. Er is ten minste 1 parkeerplaats gereserveerd per kantoorkamer. Voorts kan er in de directe omgeving aan de openbare weg betaald worden geparkeerd. Op het achterterrein zijn tevens een rokersabri en overdekte fietsenstalling aanwezig.

BESCHIKBAARHEID
1e verdieping – 20 m² – 2 persoons werkplek, volledige ingericht incl. services en 2 parkeerplaatsen € 445,00 per maand te vermeerderen met btw.
1e verdieping – 30 m² – 3 persoons werkplek, volledig ingericht incl. services en 3 parkeerplaatsen € 675,00 per maand te vermeerderen met btw.

Huurprijs parkeren (extra parkeerplaatsen)
€ 75,00 per maand te vermeerderen met btw.

VOORZIENINGEN
Het object wordt opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:
– Inclusief verbruikskosten;
– Inclusief zeer goede WIFI-verbinding;
– Inclusief ten minste één parkeerplaats per kantoorkamer;
– Inclusief gratis gebruik van bezoekersparkeerplaatsen aan de voorzijde van het object;
– Inclusief gebruik van de algemene entree en gezamenlijke lunch-, spreekruimten.

Alle kantoorkamers zijn volledig ingericht en voorzien van meubilair en bijpassende accessoires die inbegrepen zijn in de huurprijs.

KAART