Flight Forum 840 | Eindhoven

KENMERKEN

Status

Beschikbaar

Adres

Flight Forum 840

Plaats

Eindhoven

Aanvaarding

in overleg

Huurprijs

Kantoor oppervlakte

150 m2

Werkplekken

op aanvraag

Brochure

Geen brochure beschikbaar

FOTO'S


OMSCHRIJVING OBJECT

Tribes biedt inspirerende werkplekken
Gebaseerd op de inheemse, nomadische stammen over de hele wereld, voor Business Nomaden van alle verschillende generaties, met verschillende achtergronden. Onze high end kantooroplossingen zijn precies afgestemd op uw behoeften en volledig ingericht, met inbegrip van high-speed internet, meubilair en een Tribes service team.

“Tribes is meer dan alleen een geweldige plek om te werken. Het is een ontmoetingsplaats, een community voor mensen van verschillende generaties, met verschillende achtergronden. Een stam van gelijkgestemde professionals, de zogenaamde zakennomaden, die gaan waar het bedrijf ze naartoe brengt. Ze hebben één ding gemeen: Tribes is hun thuisbasis..

In dit kantoorpand is het al mogelijk om een kantoorruimte te huren met 1 werkplek voor maar €350,00 per maand. Dit betreft een volledig ingerichte kantoorruimte. Liever een kantoorkamer huren met 2 werkplekken? Dan betaal je maandelijks €700,00. Wil je voor de korte of lange termijn kantoorruimte huren? Beide is mogelijk in dit kantoorpand! Echter, huren voor een langere periode kan voordeliger zijn qua huurprijs.

In dit kantoorpand aan het Flight Forum in Eindhoven kom je niet voor verrassingen te staan. Je huurt hier namelijk een kantoorruimte op basis van een unieke all-inprijs. Dit betekent dat zowel de servicekosten als kosten voor meubilair en ICT bij de huurprijs zitten inbegrepen. Wat het pand extra bijzonder maakt, is dat het beschikt over een eigen stamcafé en espressobar. Zo kun jij de hele dag de lekkerste koffie halen voor jou en je gasten. Verder kent het kantoorpand 6 verdiepingen en is het voorzien van een lift en 184 parkeerplaatsen. Tot slot is er een high-speed internetverbinding aanwezig en kun je gebruik maken van de vergaderzalen.

Locatie en bereikbaarheid
Kom je met het openbaar vervoer naar kantoor? Dan kun je het beste de bus nemen en uitstappen bij bushalte Flight Forum. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 6 minuten. Daarnaast ben je met de auto vanaf de snelwegen A2, A58 en A50 binnen 10 minuten op kantoor. Een zeer toegankelijke werklocatie dus! Heb jij zin om tussen de middag een kopje koffie te drinken buiten de deur? Dan kun je terecht bij Café Epic, 300 meter verderop gelegen. En moet jij een gezellig teamuitje organiseren? Kies dan bijvoorbeeld voor een wijnproeverij. Dit kan bij Exciting Wine, een leuke bar 2 kilometer verwijderd van het kantoorpand.

KAART