Flight Forum 40 | Eindhoven

KENMERKEN

Status

Beschikbaar

Adres

Flight Forum 40

Plaats

Eindhoven

Aanvaarding

in overleg

Huurprijs

Kantoor oppervlakte

50 m2

Werkplekken

op aanvraag

Brochure

FOTO'S
OMSCHRIJVING OBJECT

Kantoorruimte Flight Foorum
Het business centre Eindhoven Flight Forum is gevestigd in een modern gebouw met een uitnodigende, overdekte hoofdingang in het zakendistrict rond Eindhoven Airport. In de omgeving zijn verschillende grote financiële bedrijven gevestigd. Eindhoven is door een internationale denktank de meest intelligente gemeenschap in de wereld genoemd vanwege de holistische aanpak van samenwerking en ontwikkeling. Het is de grootste stad in het zuiden van Nederland en 40% van alle onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten (R&D) vindt hier plaats. Eindhoven wordt ook wel de ‘lichtstad’ genoemd omdat Philips hier in 1891 zijn eerste gloeilampenfabriek oprichtte. Dankzij de internationale reputatie voor geavanceerde R&D wordt de regio ook wel ‘Brainport’ genoemd, een bekende trekpleister voor technische en innovatieve bedrijven, van grote internationale ondernemingen tot kleine leveranciers. De hoogopgeleide beroepsbevolking en de nabijheid van belangrijke markten, elkaar aanvullende bedrijven en onderzoeksinstituten van wereldklasse maken Eindhoven extra aantrekkelijk als zakelijke locatie.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN REGUS KANTOOR?
Gemeubileerde kantoren
Modern meubilair en supersnel internet zijn inbegrepen

Alle prijzen zijn inclusief
Betaal simpelweg één totaalprijs voor alle benodigdheden voor uw werkplek.
Een co-working eigen werkplek al vanaf €179,- per maand. Een Prive katoor vanaf € 519,- per maand. Beide te vermeerderen met btw.

Vergroot de ruimte
Voeg meer ruimte toe wanneer u nieuw personeel aantrekt.

Tijdelijke kantoren
Richt uw projectkantoor op en annuleer uw plan met een maand opzegtermijn.

Betaal één totaalprijs voor een volledig gemeubileerd kantoor, inclusief kantoormeubilair, wifi, telefoontoestellen, nutsvoorzieningen en een bemande receptie.

U hoeft alleen apart te betalen voor verbruiksartikelen, zoals koffie, kopieën en telefoongesprekken.

KAART