Fazantlaan 27 | Eindhoven

KENMERKEN

Status

Beschikbaar

Adres

Fazantlaan 27

Plaats

Eindhoven

Aanvaarding

in overleg

Huurprijs

Kantoor oppervlakte

44 m2

Werkplekken

op aanvraag

Brochure

FOTO'S


OMSCHRIJVING OBJECT

Het Pand
Kantoorunits gelegen in “Villapark” nabij het centrum van Eindhoven. Te huur vanaf ca 16 m² tot en met ca 119 m². Met de auto zeer goed bereikbaar via de rondweg rondom Eindhoven centrum. Betaald parkeren in de straat of gratis parkeren om de hoek in de villawijk. Op loopafstand van het Centraal Station. Huurtermijn is 1 tot 5 jaar.

Voorzieningen
De locatie & sfeer
Dit fraaie kantoorgebouw ligt naast het NRE terrein. Het pand is ruim opgezet en door de beglazing en mooie authentieke elementen komt er veel licht binnen wat voor een prettige werkomgeving zorgt. De openslaande deuren op begane grond met terras zorgen voor een gezellige sfeer.

Ruimtes & prijzen
Wat is er te huur
Er zijn in dit kantoorgebouw verschillende units beschikbaar. De kantoorruimtes zijn licht door de hoge ramen. Er is verwarming middels thermostaat. Op de begane grond is de gezamenlijke keuken, tevens is er per verdieping een toilet aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

Verhuur units:
Tweede verdieping Huurprijs per maand
ruimte 08: ca 21 m² € 650,-
ruimte 15: ca 19 m² € 550,-
ruimte 17: ca 16 m² € 475,-
ruimte 18: ca 19 m² € 575,-
ruimte 19/24&25: ca 44 m² € 1.250,-,-

Koppeling van units is mogelijk! Prijzen zijn inclusief huur, servicekosten en internet te vermeerderen met de B.T.W.

• Voor het aantal gehuurde meters geldt een opslagpercentage van 25%: dit is voor het gezamenlijk gebruik van de algemene ruimte.

• Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en btw.

• Betaling huur, servicekosten en btw per kwartaal vooruit.

• Huurprijsaanpassing is jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

KAART