Fazantlaan 27 | Eindhoven

KENMERKEN

Status

Beschikbaar

Adres

Fazantlaan 27

Plaats

Eindhoven

Aanvaarding

in overleg

Huurprijs

Werkplekken

op aanvraag

Brochure

Geen brochure beschikbaar

FOTO'SOMSCHRIJVING OBJECT

Stadskamers
STADSKAMERS biedt je de leukste en tofste vergaderlocaties van Eindhoven.
Zoeken naar mooie, bijzondere locaties in hartje Eindhoven heb ik altijd lastig gevonden. Mooie locaties waren er wel maar vaak met veel voorwaarden en weinig mogelijkheden voor eigen inbreng. Wanneer je een ruimte zoekt voor een vergadering, workshop of welke gelegenheid dan ook zijn de mogelijkheden om juiste sfeer neer te zetten en de vrijheid om jouw eigen wensen uit te werken extra waardevol.
Vanuit die gedachten zijn wij begonnen met STADSKAMERS. Waarbij het eerst vooral ging om het creëren van de locaties willen wij er nu voor gaan zorgen dat iedereen weet waar wij als nieuwe locatie verhuurbedrijf voor staan.
Of het nu gaat om een vergadering of borrel daarvan vinden wij dat die moet weerspiegelingen waar jij als bedrijf voor staat. Wij proberen met onze mooie locaties, sfeervolle inrichting en een beetje humor een andere draai te geven aan het hedendaagse vergaderen. Daarbij is het dus mogelijk ALLES door ons te laten verzorgen MAAR als huurder mag je ook geheel je eigen draai geven.

STADSKAMERS biedt inspirerende ruimtes in het hart van de stad Eindhoven in een stedelijke omgeving. Compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Onze vergaderruimtes worden gekenmerkt door een huiselijke sfeer waar mensen zich direct thuis zullen voelen. De ruimte waarin een bijeenkomst zich afspeelt is van grote invloed op het creatieve denkproces. Ons aanbod bestaat onder meer uit een oud schilders atelier, de Bieb op de eerste verdieping van een voormalig gerechtsgebouw en een locatie in een van de mooiste panden van de stad, Dommelhof

INSPIRERENDE VERGADERRUIMTES IN HARTJE EINDHOVEN
Soms moet je even weg uit je alledaagse routine of je hebt behoefte aan wat speelruimte. Soms moet je direct een goede indruk maken. De juiste vergaderruimte maakt dan het verschil.
Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is. Bij STADSKAMERS is alles mogelijk. Van brainstormen in de Bieb tot vergaderen in een schitterend statig pand, onze locatie Dommelhof. Voor ieder type bijeenkomst hebben wij de ideale locatie. Desgewenst verzorgen wij catering op maat en leveren we alle benodigde productionele diensten. Onze inspirerende vergaderruimtes in Eindhoven garanderen altijd het maximale resultaat uit jouw bijeenkomst.
Alle ruimte voor je brainstorm, borrel, workshop, vergadering of heidag.
Midden in de stad vind je drie unieke locaties met elk een eigen karakter: de STADSKAMERS. Je haalt er je hart op en werkt er aan zaken die er voor jou toe doen.
De STADSKAMERS zijn bijzonder doordat ze allen op loopafstand van elkaar gelegen zijn, daarmee is vergaderen met meerdere groepen mogelijk. Maar denk ook aan teambuilding, presentatie locatie, lezing of andere activiteit. Zo bieden wij de optie om een lange dag-sessie, of gewoon een interessante inspiratievolle dag te verdelen over meerdere vergaderplekken. De verbindingsroutes maken een leuke wandeling door het hart van de stad.

Dommelhof
DOMMELHOF is gevestigd in een mooi pand uit 1906. Ooit fabrikantenwoning voor directeuren nu bevindt zich hier de tweede locatie van STADSKAMERS. Via de hal is de hoofdruimte te betreden, maar ook een mooie hoekkamer. Hierdoor zijn er feitelijk twee kamers die zowel tezamen als afzonderlijk te gebruiken zijn. Aan de achterzijde bevindt zich een privé-terras, wat extra mogelijkheden tijdens een verblijf biedt. Dommelhof beschikt over een grote keuken. Die kan zowel gebruikt worden voor eigen kook-activiteiten maar ook voor het afmaken en uitserveren van catering.
De sfeervolle ruimte van 70 m2 is ook te gebruiken als trainingsruimte. Dit, in combinatie met de stijlvolle huislijke inrichting, mooie keuken ideaal voor break-out sessies, vergaderingen trainingsdagen, Lezing op locatie, boardmeeting, workshops en heidagen.

Prijzen en faciliteiten
? Fazantlaan 27
? Max. 20 personen
? Ook ’s avonds te huur
? Wifi, beamer, whiteboard, flipovers, post-its etc.
? Parkeergelegenheid: NRE of garage of Q Park heuvelgalerij
? Catering regelen we met liefde van lunch, borrel en diner.
? Centraal Station is op loopafstand

Prijzen
Geschikt tot 20 personen, ook ’s avonds beschikbaar.
? 347 euro voor een halve dag (4 uur)
? 694 euro voor een hele dag (8 uur)
? Avondprijs: 87 euro per uur (vanaf 18.30 tot uiterlijk 22.30)

KAART